Vurderer du å kjøpe en eiendom i Ciudad Quesada eller Benijofar?

Jeg er en erfaren kjøpsmegler som kan jobbe for deg, kjøperen og ikke selgeren. Du betaler meg 0 – null kroner og 0% provisjon, men likevel får du meg og teamet mitt sin erfaring og kunnskap om eiendomsmarkedet i Ciudad Quesada og Benijofar.

Portrett8-espen-bw

Hvilken bolig leter du etter?

Fyll ut skjemaet så kontakter jeg deg med en gang for å få dine foretrukne preferanser for en eiendom og hjelpe deg hele tiden til du får nøkkelen til din drømmebolig.


Om kjøpsmegleren

Som din profesjonelle kjøpsmegler er jeg her for å hjelpe deg med å finne din drømmebolig i Ciudad Quesada eller Benijofar på Costa Blanca i Spania. Gjennom årene har jeg hjulpet mange familier med å finne drømmehjemmet sitt i Ciudad Quesada og området rundt. Hvis du bruker meg som din kjøpsmegler, vil vi legge ut på en reise for å finne drømmeboligen din, og sikre at dine ønsker og krav blir oppfylt med største presisjon og omhu. I løpet av de siste fire årene har familien min og jeg vært så heldige å kalle Ciudad Quesada vårt hjem. Å bo i dette pulserende samfunnet har ikke bare tillatt oss å knytte sterke relasjoner med andre eiendomsmeglere og utbyggere, men det har også gitt oss uvurderlig innsikt i det lokale boligmarkedets vanskeligheter.

Hva mine kunder sier

“Det viktigste valget du gjør når du skal kjøpe bolig i Spania er å finne riktig megler som ivaretar dine interesser. Vi brukte lang tid og snakket med mange meglere før vi landet på Espen i Spaniabolig. Espen er nettopp det du ser etter i en megler; kompetent, tilgjengelig langt ut over det en kan forvente og sikrer at dine interesser ivaretas i prosessen. Han har også et stort nettverk med dyktige advokater, bankkontakter og andre fagfolk du trenger i prosessen, og han sørger for at du blir prioritert hos disse. Espen er ikke bare ute etter å få til et salg, men er opptatt av å bygge gode og langvarige relasjoner til sine kunder.
Hos Spaniabolig handler du trygt!” – Kenneth Henriksen

Vanlige spørsmål om å være en kjøpsmegler

En kjøpsmegler kan være din rådgiver og talsmann gjennom den komplekse prosessen med å kjøpe eiendom. I motsetning til tradisjonelle meglere som representerer selgere, jobber kjøpsmeglere kun for deg, kjøperen, og sikrer at dine interesser blir ivaretatt i alle ledd.

Prosessen:

 1. Definer dine behov: Du starter med å definere din ideelle eiendom, inkludert ønsket beliggenhet, type, budsjett og viktige funksjoner.
 2. Megleren finner aktuelle eiendommer: Kjøpsmegleren bruker sin markedskunnskap og nettverk for å finne eiendommer som passer dine spesifikke kriterier.
 3. Effektiv visning og vurdering: Megleren presenterer deg for relevante alternativer og arrangerer visninger på din tidsplan. De gir deg også faglige råd og innsikt underveis.
 4. Grundig due diligence: Kjøpsmegleren gjennomfører grundig undersøkelse av eiendommen for å avdekke potensielle problemer. Dette inkluderer juridiske forhold, teknisk tilstand og økonomiske aspekter.
 5. Forhandling for deg: Megleren forhandler pris og betingelser på dine vegne for å sikre best mulig avtale.
 6. Smidig sluttføring: Etter at du har tatt en beslutning, håndterer kjøpsmegleren hele avslutningsprosessen, inkludert inspeksjoner, taksering, kontakt med jurister og finansfolk, og sikrer en smooth overlevering.

Fordelene ved å bruke kjøpsmegler:

 • Informerte beslutninger: Du får tilgang til ekspertise og objektive råd basert på markedet.
 • Effektiv søkeprosess: Du sparer tid og unødvendige visninger ved å fokusere på relevante eiendommer.
 • Sterkere forhandlingsposisjon: Megleren forhandler på dine vegne og jobber for å sikre best mulig pris.
 • Tryggere prosess: Du får hjelp med due diligence og veiledning gjennom hele kjøpsprosessen.

Å investere i en kjøpsmegler kan være en smart investering som gir deg trygghet, informerte valg og en smidigere eiendomstransaksjon.

Selv om kjøpsmeglere ofte mottar honorar fra selgerens megler gjennom en forhåndsforhandlet deleordning, er det viktig å forstå nyansene ved denne avtalen:

 • Transparens er nøkkelen: Diskuter kommisjonsstruktur og fordeling åpent med din kjøpsmegler på forhånd.
 • Ingen skjulte kostnader: Selv om du som kjøper ikke direkte betaler meglerens honorar, er kommisjonen likevel inkludert i den endelige salgsprisen på eiendommen.
 • Gjensidig nytte: Selger betaler kommisjonen for å få profesjonell representasjon fra begge meglere, noe som sikrer en smidig og effektiv transaksjon for alle involverte parter.
 • Forhandlingsmulighet: Kommisjonsprosent og fordeling er forhandlingsbare, så diskuter dine preferanser med begge meglere for å komme til en gjensidig avtale.

Husk at din kjøpsmegler skal være din betrodde rådgiver og ivareta dine interesser gjennom hele prosessen. Velg en megler som prioriterer klar kommunikasjon og etisk praksis for å sikre en positiv og informert kjøpsopplevelse.

Rollen til en eiendomsmegler kan virke enkel, men det er avgjørende for både kjøpere og selgere å forstå nyansene ved representasjon. Tradisjonelt representerer meglere selgere ved å:

 • Sette en konkurransedyktig pris basert på markedsanalyse.
 • Markedsføre eiendommen gjennom ulike kanaler.
 • Avholde visninger og åpent hus.
 • Forhandle på vegne av selger for å oppnå best mulig pris.

Imidlertid har også kjøpere mulighet for dedikert representasjon. Kjøpsmeglere:

 • Handler utelukkende i kjøperens beste interesse.
 • Identifiserer eiendommer som passer med spesifikke behov og ønsker.
 • Veileder klienter gjennom markedstrender og gir ekspertråd
 • Forhandler kjøpstilbud for å sikre best mulig verdi.

Hos Spaniabolig erkjenner vi verdien av begge perspektiver. Vi tilbyr representasjon for både kjøpere og selgere, slik at hver part har en dyktig profesjonell som tar hensyn til deres unike mål. Valget av representasjon avhenger i siste instans av individuelle behov og prioriteringer.

Viktige takeaways:

 • Det er avgjørende å forstå hvem megleren representerer.
 • Både kjøpere og selgere drar nytte av dedikert representasjon.
 • Spaniabolig tilbyr representasjon for begge parter, noe som sikrer transparens og valgmulighet.

Husk at å velge riktig megler er et viktig skritt i enhver eiendomstransaksjon. Gjør research, still spørsmål og velg en profesjonell som passer dine spesifikke behov og forventninger.

Kontakt meg


Compare listings

Compare