Eiendomsinvestor fra Tromsø kjøper seg inn i Holthe / Eik & Antonsen og selskapet endrer navn

For bare seks måneder siden etablerte Rune Antonsen, Espen Tjøstheim Eik og Ole Martin og Marianne Holthe eiendomsselskap i Spania. Arbeidet begynte under korona-pandemien og så fort pandemien nærmet seg slutten kunne de lansere Holthe / Eik & Antonsen. Og skal vi tror eierne så har det vært med god suksess og mye spennende aktivitet. 

Dette har vært moro forteller eiendomsmegler Rune Antonsen. Vi er utrolig stolte over at vi har så mange fornøyde kunder på kort tid. 

I løpet av denne korte perioden har selskapet opparbeidet seg et solid navn i markedet og allerede opparbeidet seg en stor kundegruppe på Costa Blanca. Men det er ikke bare kundene som har fattet interesse for selskapet. Eiendomsinvestoren Roy Myrvoll fra Tromsø er ny deleier i selskapet. 

Jeg ble kjent med denne gjengen som kunde og ble så imponert over arbeidet som ble lagt ned at jeg ville være med på laget. Måten de arbeider på tiltalte meg både som kjøper og investor. Seriøsiteten og samarbeidspartnerne Holthe / Eik & Antonsen har gjorde meg interessert i å kjøpe mer enn bare eiendom. 

Myrvoll er et kjent navn innen eiendomsbransjen i Norge. Siden oppstarten i 2010 har han opparbeidet seg over 30 boenheter med en verdi på mange tiltalts millioner. I tillegg har han bygd og eier en av de mest eksklusive boligene i Ciudad Quesada hvor selskapet er etablert. Men hva han måtte betale for selskapet vil han ikke ut med. 

For min del var dette en riktig avtale av flere grunner og jeg ønsker ikke å gå for mye inn på det økonomiske. Men jeg kan si at selskapet har fått en imponerende syvsifret verdi på kort tid. Noe som er naturlig med tanke på eiernes forretningsplan og kunnskap samt selskapets digitale løsninger. Det ser jeg frem til å være med å videreutvikle. 

Spaniabolig eies og driftes nå av fire familier med sterk tilhørighet til Spania. Nå er den glade gjengen også på jakt etter kontorer, men da under navnet Spaniabolig.no.  

Det kunne blitt et stort skilt og litt for mange etternavn om vi skulle fortsatt på dagens navn humrer styreleder Ole Martin Holthe.
Med dette oppkjøpet og planene videre er det naturlig at vi endrer navnet. Vi må tilrettelegge for videre vekst og samtidig kan vi vise enda tydeligere på hva vi tilbyr og treffer enda bredere i markedet. 

Om kort tid er selskapet klare for neste steg i veksten og de ser frem til å fortelle omverdenen om planene. 

Det er noe vi har sett behovet for, og når også våre kunder har etterspurt det så er det klart at vi hører på hva de sier, avslutter eiendomsmegleren Espen Tjøstheim Eik lurt. 

author avatar
Spaniabolig SL

Compare listings

Compare